Tineret Buzau 2007
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Tineret Buzau 2007

Forumul oficial al Asociatiei Tineret Buzau 2007

HomeLatest imagesRegisterLog in

Cum se scriu proiectele europene pentru tineri

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
symyna

symyna

Cum se scriu proiectele europene pentru tineri - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri   Cum se scriu proiectele europene pentru tineri - Page 2 Icon_minitimeFri Feb 20, 2009 11:35 pm

multumim pentru update-uri pingule Smile mai ales ca esti atat de ocupat acum Razz . si de abia astepam "povestile"
Back to top Go down
http://anymys-symyna.deviantart.com
Vizitato
Guest

PostSubject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri   Cum se scriu proiectele europene pentru tineri - Page 2 Icon_minitimeSun Feb 22, 2009 7:22 pm

Buna seara am ajuns si acasa cu toate cu nu vroiam:[ Daca ar fi sa fac un mic rezumat pot spune doar ca am avut numai de invatat:) si noile informatii le pot folosi cu usurinta in cea ce mi-am propus:) E cam greu acum ca am parasit un colectiv primitor dar sper sa ne vom revedea :)si cel mai important a fost ca nu a contat varsta toti ne comportam de parca am fi avut aceasi varsta:) Nu va mai plictisesc ne vom vedea in curand si vom discuta:)
Back to top Go down
symyna

symyna

PostSubject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri   Cum se scriu proiectele europene pentru tineri - Page 2 Icon_minitimeSun Feb 22, 2009 9:08 pm

n-o sa mai fii atat de incantat de toate informatiile pe care le-ai absorbit ca un burete zilele asltea atunci cand ne vom intalni cu tine si le vom stoarce pana la ultima. Razz Smile) oricum, ma bucur ca te-ai simtit bine acolo ( desi imi dau seama ca probabil ti-e dor de lobby-ul lor acum Wink ) si bafta in viitor cu toate planurile alea ale tale. sper sa iti foloseasca experienta asta. Smile
Back to top Go down
http://anymys-symyna.deviantart.com
Vizitato
Guest

PostSubject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri   Cum se scriu proiectele europene pentru tineri - Page 2 Icon_minitimeSun Feb 22, 2009 9:16 pm

mersi mult:) si vor fi de folos desigur:) astept cu nerabdare sfarsitul de an sa pun in balanta cea ce mi-am propus si cea ce am reusit si vom vedea rezultatul:)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri   Cum se scriu proiectele europene pentru tineri - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Cum se scriu proiectele europene pentru tineri
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Concursul "Innovating Minds - Premiile Cehe pentru Tineri Europeni"
» Respect pentru diversitate - training pentru ONG-uri, Iasi, 3- 6 martie
» "Creating communities" Educatie pentru drepturile omului - training
» APEL PARTICIPARE CURS DE FORMARE pentru initierea in programul "Tineret in Actiune" APPETISER 11-15 noiembrie , Slovacia
» APEL PARTICIPARE CURS DE FORMARE pentru initierea in programul "Tineret in Actiune" APPETISER 11-15 noiembrie , Slovacia