symyna
Posts : 173 Join date : 2008-10-18 Age : 34 Location : buzau, romania
| Subject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri Fri Feb 20, 2009 11:35 pm | |
| multumim pentru update-uri pingule mai ales ca esti atat de ocupat acum . si de abia astepam "povestile" | |
|
Vizitato Guest
| Subject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri Sun Feb 22, 2009 7:22 pm | |
| Buna seara am ajuns si acasa cu toate cu nu vroiam:[ Daca ar fi sa fac un mic rezumat pot spune doar ca am avut numai de invatat:) si noile informatii le pot folosi cu usurinta in cea ce mi-am propus:) E cam greu acum ca am parasit un colectiv primitor dar sper sa ne vom revedea :)si cel mai important a fost ca nu a contat varsta toti ne comportam de parca am fi avut aceasi varsta:) Nu va mai plictisesc ne vom vedea in curand si vom discuta:) |
|
symyna
Posts : 173 Join date : 2008-10-18 Age : 34 Location : buzau, romania
| Subject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri Sun Feb 22, 2009 9:08 pm | |
| n-o sa mai fii atat de incantat de toate informatiile pe care le-ai absorbit ca un burete zilele asltea atunci cand ne vom intalni cu tine si le vom stoarce pana la ultima. ) oricum, ma bucur ca te-ai simtit bine acolo ( desi imi dau seama ca probabil ti-e dor de lobby-ul lor acum ) si bafta in viitor cu toate planurile alea ale tale. sper sa iti foloseasca experienta asta. | |
|
Vizitato Guest
| Subject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri Sun Feb 22, 2009 9:16 pm | |
| mersi mult:) si vor fi de folos desigur:) astept cu nerabdare sfarsitul de an sa pun in balanta cea ce mi-am propus si cea ce am reusit si vom vedea rezultatul:) |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Cum se scriu proiectele europene pentru tineri | |
| |
|